Abonnements Betingelser

Automatisk genopfyldningsservice

Når du tilmelder dig vores genopfyldningsservice, forstår du (Kunden) og anerkender, at du tilmelder dig en 21-dages prøveperiode, som du kun betaler for produktet med en rabat plus forsendelsesgebyr. Hvis du føler, at produktet ikke er til dig, og du ikke ønsker at blive faktureret i fremtiden for nye leveringer, skal du sende os en mail inden for din prøveperiode udløber (21 dage fra din første ordre). Tager du ikke kontakt med os via mail for at annullere din abonnements service inden for din 21-dages prøveperiode, antager vi, at du er tilfreds med dit produkt og den automatiske genopfyldningsservice vil begynde og du vil blive opkrævet vareprisen plus forsendelsesgebyr hver måned, vær opmærksom på at genopfyldningsservices har en rabat service så du afregnes mindre end de udsalgspriser du finder på hjemmesiden. Derefter vil vi sende dig en ny flaske hver måned med en 30 dages leveringsinterval. Vores genopfyldningsservice sikrer, at du ikke løber tør for produktet, mens du venter på en ny ordre efter din prøveperiode, og hjælper dig med at holde din livsstil ændring stabil. Når du er tilmeldt “Automatisk genopfyldningstjeneste”, fortsætter vi med at sende dig produkter hver 30. dag og opkræver dig til den tilhørende månedlige pris plus forsendelsesgebyr, indtil du afmeldeer din automatiske genopfyldningsservice.

Ingen andre afgifter eller betalinger vil blive forsøgt automatisk og ingen yderligere ordrer vil blive behandlet, bortset fra din primære genopfyldningsservice. Ved at tilmelde dig vores 21-dages prøveperiode accepterer du disse betingelser. Annullering af vores genopfyldningsservice inden for de første 21 dage af en månedlig genopfyldningsservice forhindrer efterfølgende forsendelser eller fakturering. Annullering efter de første 21 dage af en månedlig serviceperiode for påfyldning medfører en endelig forsendelse og den dertil knyttede månedlige afgift.

Hvis du har angivet et gyldigt kreditkortnummer eller en alternativ betalingsmetode, vil der ske en automatisk belastning for for dit genopfyldningsservice produkt, inklusive forsendelse og håndtering og gældende skatter, dette behandles det automatisk i hver genopfyldningsservice periode på eller omkring den samme dag af måned som dit første køb af automatisk påfyldning. Beløbet for hver faktisk automatisk genopfyldningsservice kan variere på grund af prisændringer, forsendelsesbeløb og gældende skattesatser, eventuelle kursændringer. Auto genopfyldningsservice afspejler prisfastsættelsen af ​​Auto genopfyldningsservice på tidspunktet for hver betaling, eksklusive salgs- eller rabatpriser. Cannamor kan til enhver tid annullere dit Auto genopfyldningsservice eller Auto genopfyldningsservice af nogen grund eller uden grund. Du kan til enhver tid ændre eller annullere din genopfyldningsservice ved at maile til vores kundeservice. Annulleringer skal modtages tre dage før den næste planlagte betaling træder i kraft i den følgende periode med automatisk påfyldning. Efter aflysning modtager du en bekræftelses-e-mail som bevis på din annullering og din konto er lukket.

Du skal give aktuelle, komplette og præcise oplysninger til din faktureringskonto. Du er ansvarlig for at sikre, at disse oplysninger er korrekte, og skal straks opdatere alle oplysninger for at holde din faktureringskonto aktuel, komplet og nøjagtig (f.eks. En ændring af faktureringsadresse, kreditkortnummer eller udløbsdato for kreditkort). Du skal straks underrette os, hvis dit kreditkort er annulleret (for eksempel for tab eller tyveri). Ændringer af sådanne oplysninger kan foretages ved at kontakte vores kundeservice.

Afbestillings-, retur- og refusionspolitik

Vi ønsker altid, at er fuldt tilfreds med ethvert produkt, du modtager fra os. Derfor er du altid fri til at kunne opsige din automatiske genopfyldningsservice for alle fremtidige leveringer, bortset fra en indledt månedlig fakturerings periode eller regelmæssigt køb, hvor produktet allerede er blevet sendt og modtaget af dig.